Υπηρεσίες - Παροχές

Όλα όσα χρειάζεστε, εδώ !

ΠΑΡΟΧΕΣ

Η διαμονή των επισκεπτών στο Tomato Beach Hotel  προσφέρει τόσα πολλά και ξεχωριστά πλεονεκτήματα, που αποτελεί ιδιαίτερη και μοναδική εμπειρία το να τα ανακαλύπτει κάποιος σταδιακά και λίγο – λίγο κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

  • Τα περισσότερα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν μοναδική θέα τη θάλασσα ή τον κήπο
  • Η καταπληκτική παραλία της Σκιάθου ‘Μεγάλη Άμμος’ απέχει από το ξενοδοχείο μόλις 40 μέτρα
  • Δίπλα στο ξενοδοχείο βρίσκεται η στάση του λεωφορείου με το οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις παραλίες του νησιού
  • Η χώρα της Σκιάθου βρίσκεται μόλις 1 χλμ από το ξενοδοχείο, ενώ το αεροδρόμιο 2χλμ
View more

Bar - Tomato Beach Hotel

Απολαύστε το ποτό σας με μοναδική θέα στη θάλασσα!

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας το bar του Tomato Beach Hotel προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από καφέ και ποτά, όπως κοκτέιλ και φυσικούς χυμούς. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας με την καταπληκτική θέα στη θάλασσα.

Philian Transportation Services

Απολαύστε Άνεση & Πολυτέλεια σε κάθε Διαδρομή!

Προγραμματίστε τη διαδρομή σας όπως εσείς θέλετε!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέχρι και 24 ώρες νωρίτερα στο info@skiathostransfers.com ή τηλεφωνικώς στο 2310 592100 και ενημερώστε μας για τον τόπο και τον χρόνο παραλαβής καθώς και τον προορισμό σας. Το κόστος της μετακίνησης εξαρτάται από τη διαδρομή. Εναλλακτικά, προτείνουμε ιδέες για αξιοθέατα και μέρη που αξίζει να δείτε & σχεδιάζουμε μαζί τη διαδρομή ή την εκδρομή σας.

Δείτε περισσότερα στο www.skiathostransfers.com

Tomato Beach Hotel Αποστάσεις

Το ξενοδοχείο Tomato Beach hotel βρίσκεται σε απόσταση μόνο 40 μέτρων από τη διάσημη παραλία ``Μεγάλη Άμμος`` - Η Χώρα της Σκιάθου βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1 χλμ - Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 2χλμ από το ξενοδοχείο